topLogoSpacer

1.trinnets høsttur til Strandastøa
Publisert: 10-09-2014 skrive av: Nora Aspenes

picture

Tirsdag var 1.trinnet på høsttur. Vi var i Strandastøa og koste oss med krabbefiske, ballspill og frilek. Elevene syntes dagen var kjempefin selv om det blåste friskt og krabbefisket ikke ga de beste resultatene. Dette skyldtes at det var høyvann og da ble det ikke så lett! Elevene var kjempegode til å gå så langt så dette frister til gjentakelse!

TaUganda
Publisert: 28-08-2014 skrive av: Åse Hultin Stople

Byggingen av TaUganda er nå i full gang.

Voksne skaper vennskap - på nett
Publisert: 25.08.2014 skrive av: Bernt Lendengen

Ved å arbeide sammen for et godt oppvekst- og læringsmiljø kan alle voksne være med på å fremme gode relasjoner og et inkluderende felleskap.

Digital mobbing er et omfattende problem for barn og unge. Med ny teknologi kan krenkelser skje hele tiden, også uten at voksne legger merke til det.

Velkommen til et nytt skoleår
Publisert: 13-08-2014 skrive av: Solfrid Norland

Idag var alle tilsatte på Tau skole på plass for å klargjøre oppstart av skoleåret 2014/2015! Vi gleder oss!!

Vi ønsker alle våre elever velkommen til skolestart mandag 18. august. Håper alle har hatt en god sommerferie! Det skal bli kjekt å møte dere igjen!                                                                                                                               Ekstra velkommen til årets 1. klassinger og nye elever som skal begynne hos oss! Vi legger ved en artikkel om God skolestart for 1. trinn, men det er også en god påminning for oss alle nå etter en lang ferie! http://www.determittvalg.no/en-god-skolestart/

1. trinn møter i skolegården kl. 09.00

2. - 7. trinn møter i skolegården kl. 08.30

Lykke til til alle elever, foreldre og lærere/assistenter med skolestarten!

STRAND RUNDT
Publisert: 20.06.2014 skrive av: M.Berge

Den siste skuledagen i 4 . klasse reiste vi på bussturen" Strand rundt".

Det blei ein minnerik og flott dag.

Matpause

STOPP MOBBING I SKOLEN
Publisert: 29.04.2013 skrive av: Solfrid Norland

picture

GODE OG PRAKTISKE RÅD: "Stopp mobbing" i skolen er en app med praktiske råd og informasjon til barn og ungdom som blir mobbet, samt til foreldre og foresatte med barn som mobbes. Råd gis også til barn som mobber og deres foreldre.

FAMILIENS HUS
Publisert: 18.09.2012 skrive av: Eva Kristin Kolstø

Hva er Familien Hus

Et kommunalt lavterskeltilbud, der familier skal få et mest mulig helhetlig og tverrfaglig tjenestetilbud.

Målet med Familiens Hus er å fremme trivsel og god helse hos barn, unge og deres familier, samt styrke barn og unges oppvekstvilkår.

HVORDAN TA KONTAKT:

Jørpeland helsestasjon: 51742180

Tau helsestasjon: 51742160

For mer info, se link under.

Sjå fleire artiklar >>

.