topLogoSpacer

LA BARN VÆRE BARN
Publisert: 10-02-2015 skrive av: Solfrid Norland

picture

FAU og skolen ønsker å takke for et flott foreldremøte mandag 9.februar. En fullsatt gymsal fikk høre Liv Berit Tønnessen sitt viktige budskap om å ta på seg ledertrøya og la barn være barn. Skift blikk - ta et steg til siden når det er nødvendig - bygg selvfølelse.  Hvilke frukter er det du vil at barnet ditt skal høste?  TUSEN TAKK TIL ALLE DERE SOM KOM! "Sjelden god dialog,  jeg storkoste meg her "  sa Liv Berit etter møtet.

La barn være barn
Publisert: 26.01.2015 skrive av: Solfrid Norland

picture

Vi vil invitere alle foresatte til elever ved Tau skole til et viktig og interessant foredrag med

Liv Berit Heimstad Tønnessen

i gymsalen mandag 9. februar

kl. 19.00 – 21.30

Les mer ved å klikke på word-fila som er vedlagt.

fileicon
foreldremte tau skole 9.2.15.doc

Lokalmønstring i Strand
Publisert: 14.01.2015 skrive av: Solfrid Norland

picture

Informasjon om mulighet for fritak av deltakelse i julegudsjeneste
Publisert: 09.12.2014 skrive av: Solfrid Norland

Torsdag 18. desember deltar skolen på julegudstjeneste i Strand kirke.  Foresatte som ikke ønsker at barnet deres skal delta på gudstjenesten, må gi beskjed om dette til kontaktlærer innen onsdag 17. desember.

Elever som skal ha fritak fra gudstjenesten vil få alternativt opplegg på skolen.

Rutiner for elever som skal begynne i første klasse høsten 2015
Publisert: 14-11-2014 skrive av: Åse Hultin Stople

I disse dager sender Tau skole ut brev til alle barn som er født i 2009 og som har Tau skole som nærskole.  Sammen med brevet følger det et skjema (innskriving) som skal returneres til skolen innen 1.12.14.

1.trinnets høsttur til Strandastøa
Publisert: 10-09-2014 skrive av: Nora Aspenes

picture

Tirsdag var 1.trinnet på høsttur. Vi var i Strandastøa og koste oss med krabbefiske, ballspill og frilek. Elevene syntes dagen var kjempefin selv om det blåste friskt og krabbefisket ikke ga de beste resultatene. Dette skyldtes at det var høyvann og da ble det ikke så lett! Elevene var kjempegode til å gå så langt så dette frister til gjentakelse!

TaUganda
Publisert: 28-08-2014 skrive av: Åse Hultin Stople

Byggingen av TaUganda er nå i full gang.

Sjå fleire artiklar >>

.