topLogoSpacer

1.  2.  3.  4.  5.  6.  7.  SFO  FAU  SU

Luciatog
Publisert: 12-12-2014

I dag gledet 1. trinn oss med Luciatog i gangene på skolen. Toget ble avlsuttet med at fadrene på 6. trinn fikk lussekatter.

picture

Informasjon om mulighet for fritak av deltakelse i julegudsjeneste
Publisert: 09.12.2014 skrive av: Solfrid Norland

Torsdag 18. desember deltar skolen på julegudstjeneste i Strand kirke.  Foresatte som ikke ønsker at barnet deres skal delta på gudstjenesten, må gi beskjed om dette til kontaktlærer innen onsdag 17. desember.

Elever som skal ha fritak fra gudstjenesten vil få alternativt opplegg på skolen.

Rutiner for elever som skal begynne i første klasse høsten 2015
Publisert: 14-11-2014 skrive av: Åse Hultin Stople

I disse dager sender Tau skole ut brev til alle barn som er født i 2009 og som har Tau skole som nærskole.  Sammen med brevet følger det et skjema (innskriving) som skal returneres til skolen innen 1.12.14.

1.trinnets høsttur til Strandastøa
Publisert: 10-09-2014 skrive av: Nora Aspenes

picture

Tirsdag var 1.trinnet på høsttur. Vi var i Strandastøa og koste oss med krabbefiske, ballspill og frilek. Elevene syntes dagen var kjempefin selv om det blåste friskt og krabbefisket ikke ga de beste resultatene. Dette skyldtes at det var høyvann og da ble det ikke så lett! Elevene var kjempegode til å gå så langt så dette frister til gjentakelse!

TaUganda
Publisert: 28-08-2014 skrive av: Åse Hultin Stople

Byggingen av TaUganda er nå i full gang.

Voksne skaper vennskap - på nett
Publisert: 25.08.2014 skrive av: Bernt Lendengen

Ved å arbeide sammen for et godt oppvekst- og læringsmiljø kan alle voksne være med på å fremme gode relasjoner og et inkluderende felleskap.

Digital mobbing er et omfattende problem for barn og unge. Med ny teknologi kan krenkelser skje hele tiden, også uten at voksne legger merke til det.

Velkommen til et nytt skoleår
Publisert: 13-08-2014 skrive av: Solfrid Norland

Idag var alle tilsatte på Tau skole på plass for å klargjøre oppstart av skoleåret 2014/2015! Vi gleder oss!!

Vi ønsker alle våre elever velkommen til skolestart mandag 18. august. Håper alle har hatt en god sommerferie! Det skal bli kjekt å møte dere igjen!                                                                                                                               Ekstra velkommen til årets 1. klassinger og nye elever som skal begynne hos oss! Vi legger ved en artikkel om God skolestart for 1. trinn, men det er også en god påminning for oss alle nå etter en lang ferie! http://www.determittvalg.no/en-god-skolestart/

1. trinn møter i skolegården kl. 09.00

2. - 7. trinn møter i skolegården kl. 08.30

Lykke til til alle elever, foreldre og lærere/assistenter med skolestarten!

STOPP MOBBING I SKOLEN
Publisert: 29.04.2013 skrive av: Solfrid Norland

picture

GODE OG PRAKTISKE RÅD: "Stopp mobbing" i skolen er en app med praktiske råd og informasjon til barn og ungdom som blir mobbet, samt til foreldre og foresatte med barn som mobbes. Råd gis også til barn som mobber og deres foreldre.

Sjå fleire artiklar >>

.